Kaj je Boot Camp?

V Reebok CrossFit Ljubljana razumemo, da imate različni posamezniki različne cilje in želje, zato poleg vadbe CrossFit ponujamo tudi Boot Camp.

Slednji je odličen način, kako pridobiti kondicijo in postati bolj fit. Vadba temelji predvsem na obvladovanju lastne teže in vadbi z manjšimi dodatnimi obremenitvami.
Elementi vadbe Boot Camp so med drugim počepi, trebušnjaki, poskoki s kolebnico, veslanje, tek, nihanje z utežjo kettlebell, sklece, vojaški poskoki (burpees) … Treningi tehnično niso zelo zahtevni, zato je elemente Boot Campa mogoče hitro usvojiti. Vsak trening je zanimiv in drugačen, zato se vadbe ne boste naveličali.

Skupine so omejene na 15 udeležencev.

Prijavi se še danes in naredi nekaj zase!

Nikar ne odlašaj in se s klikom na spodnji gumb prijavi na uvodno vadbo!

Boot Camp športnica meseca januarja 2020

Milena Bevk

Milena je bila rojena v Puli, kjer je pred prihodom v Novo Mesto preživela tudi otroštvo. V mladosti nikoli ni mirovala, smučanje, tek, skok v višino ter večletno treniranje gimnastike pa so ji dali osnovo, da sedaj obvalada vse športe, ki se jih loti. Po prihodu v Ljubljano je trenirala Boot Camp v drugi telovadnici, nato pa je po dolgotrajnem iskanju težjih in zahtevnejših treningov in napredku, po večmesečnem prepričevanju prijateljice Andreje le preizkusila treninge v RCL-ju in od takrat je nezamenljiv kamenček v mozaiku našega gyma.
Milena je diplomirala na FKKT (Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo) in trenutno piše magistrsko nalogo znotraj programa Kemijsko inženirstvo in vsi že z nastrpnostjo čakamo ta veseli trenutek, ko bo študij uspela zaključiti, saj ji res manjka samo še čisto, čisto malo. V prostem času rada skoči v hribe, a so vrhovi skrbno izbrani saj mora biti na vrhu obvezno dobra domača jota. V spremstvu RCL-ja je osvojila tudi Triglav in pridobila status ‘prave’ Slovenke. Obožuje dobro hrano, njena droga je tudi kava, brez katere si ne predstavlja preživeti dneva. Rada ima tudi presenečenja, potovanja ter rock glasbo, komaj pa že čaka na junijski concert Red Hot Chili Peppersov v Firencah. V gymu je spoznala tudi svojega fanta Jerneja, s katerim sicer še nista imela vselitvene žurke (!!!) a že nekaj časa živita na svojem. Šušlja pa se tudi, da bi se jima lahko kmalu pridružil štirinožni prijateljček, saj sta oba z Jernejem velika ljubitelja psov in si ga neizmerno želita.
Na Boot Campu da vedno svoj maksimum, in kljub občasnemu negodovanju nad vajami (Assault Bike, v večini primerov) ter pomankanju višine suvereno oddela vse kar od nje zahtevajo trenerji. Rada ima treninge v katerih imaš partnerja (partner workout), saj takrat poleg sebe na (in čez) limit spravi tudi njega. 🙂

primeri vadb

Boot Camp

80x Izpadni koraki (Lunges)
70x Poskoki s kolebnico (Single-Unders)
60x Počepi (Squats)
50x Kalorije na kolesu (Bike Calories)

40x Nihaji z girjo (Kettlebell Swings)
30x Poskoki na zabojnik (Box Jumps)
20x Vojaški skleci (Burpees)
10x Dvigi telesa ali TRX pritegi (Pull-Ups or TRX)

* zaključi vse zapisane vaje v najkrajšem možnem času

15-20x Met žoge v steno (Wall Ball)
12-15x Kalorije na veslaču (Row Calories)
12-15x Trebušnjaki (Abs)

10-12x Počepi (Squats)
8-12x Skleci (Push-Ups)
1 min Počitek (Rest)

EMOM = ponavljaš vsako minuto do konca ponovitev (Every minute, on the minute)
* ko dosežeš število ponovitev določene vaje, preostanek časa do polne minute počivaš
* vsako polno minuto zamenjaš postajo

10x Mrtvi dvig z girjo (Kettlebell Deadlift)
10x Nalog in sunek z utežjo (Dumbbell Clean and Jerk)
1x Krog teka (Lap Run)

AMRAP (As Many Rounds As Possible) = čim večje število krogov in ponovitev v dani minutaži

5x Ruski twist (Russian Twist) 20 sec
5x Ladjica 20 sec
5x Trebušnjaki (Abs) 20 sec
5x Držanje deske (Plank) 20 sec

5x Gorski plezalec 20 sec
5x Turški dvigi 20 sec
5x Kolebnica 20 sec
5x Sedeč položaj ob steni 20 sec

Naslov
Reebok CrossFit Ljubljana, Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta