Kaj je Boot Camp?

V Reebok CrossFit Ljubljana razumemo, da imate različni posamezniki različne cilje in želje, zato poleg vadbe CrossFit ponujamo tudi Boot Camp.

Slednji je odličen način, kako pridobiti kondicijo in postati bolj fit. Vadba temelji predvsem na obvladovanju lastne teže in vadbi z manjšimi dodatnimi obremenitvami.
Elementi vadbe Boot Camp so med drugim počepi, trebušnjaki, poskoki s kolebnico, veslanje, tek, nihanje z utežjo kettlebell, sklece, vojaški poskoki (burpees) … Treningi tehnično niso zelo zahtevni, zato je elemente Boot Campa mogoče hitro usvojiti. Vsak trening je zanimiv in drugačen, zato se vadbe ne boste naveličali.

Skupine so omejene na 15 udeležencev.

Prijavi se še danes in naredi nekaj zase!

Nikar ne odlašaj in se s klikom na spodnji gumb prijavi na uvodno vadbo!

Boot Camp športnica meseca junija 2019

Marina Šink

Letos je za našo Marino zares posebno leto, polno presežkov (pa še na polovici nismo). Najprej je v krogu prijateljev, ki so ji na teraso postavili pravi »kmečki« mlaj praznovala 60 let. To, da so leta zgolj številka je dokazala s prijavo in osvojitvijo svojega prvega CF Opena. Dogodke je stopnjevala s svojo novo službo, ko je prvič postala babica. Še dobro, saj je po gymu nenehno pestovala vse mogoče otroke. Glede na to, da je na splošno zelo ljubeča in pozorna oseba se v vlogi babice odlično znajde. Lastnica našega gyma je eden ključnih gradnikov močne skupnosti, ki je skozi leta zares zrasla. V sklopu naših druženj redno daruje kri, pred časom pa se je pridružila tudi naši nočni odpravi na Triglav in končno postala prava slovenka 🙂 Njen močan socialni čut in empatija sta glavna razloga za organizacijo številnih RCL dobrodelnih dogodkov s katerimi pomagamo ljudem v socialni stiski. Marina je človek mnogih talentov in hobijev. Kot umetnica v prostem času veliko ustvarja in redno para živce učiteljici kiparstva in grafike. Je velika ljubiteljica živali, zato se ne čudite če bo preden pozdravi vas pobožala vašega kosmatinca. Kljub temu, da bi si doma želela živalski vrt ima dovolj prostora le za muco Piko. Ukvarja se z večino človeku poznanih športov. Po Italiji se govori, da bi z njo v ekipi Primož Roglič z lahkoto osvojil Giro di Italija, saj lahko njenemu tempu na kolesu sledijo le redki 😉 Pozimi se rada poda na bele strmine, kjer nenehno pili tehniko. Sonce in poletje pa izkoristi za partijo golfa ali pa odklop možganov na morju, kjer najraje preživlja svoj prosti čas. Znana je tudi po tem, da se pri plavanju med ledenimi ploščami počuti veliko bolj domače kot Titanik. Marina si je naziv športnice meseca prislužila z rednimi in predanimi jutranjimi treningi Boot Campa. Obenem pa se zavedamo kako dobra pogostitev se obeta s tem nazivom 😉

primeri vadb

Boot Camp

80x Izpadni koraki (Lunges)
70x Poskoki s kolebnico (Single-Unders)
60x Počepi (Squats)
50x Kalorije na kolesu (Bike Calories)

40x Nihaji z girjo (Kettlebell Swings)
30x Poskoki na zabojnik (Box Jumps)
20x Vojaški skleci (Burpees)
10x Dvigi telesa ali TRX pritegi (Pull-Ups or TRX)

* zaključi vse zapisane vaje v najkrajšem možnem času

15-20x Met žoge v steno (Wall Ball)
12-15x Kalorije na veslaču (Row Calories)
12-15x Trebušnjaki (Abs)

10-12x Počepi (Squats)
8-12x Skleci (Push-Ups)
1 min Počitek (Rest)

EMOM = ponavljaš vsako minuto do konca ponovitev (Every minute, on the minute)
* ko dosežeš število ponovitev določene vaje, preostanek časa do polne minute počivaš
* vsako polno minuto zamenjaš postajo

10x Mrtvi dvig z girjo (Kettlebell Deadlift)
10x Nalog in sunek z utežjo (Dumbbell Clean and Jerk)
1x Krog teka (Lap Run)

AMRAP (As Many Rounds As Possible) = čim večje število krogov in ponovitev v dani minutaži

5x Ruski twist (Russian Twist) 20 sec
5x Ladjica 20 sec
5x Trebušnjaki (Abs) 20 sec
5x Držanje deske (Plank) 20 sec

5x Gorski plezalec 20 sec
5x Turški dvigi 20 sec
5x Kolebnica 20 sec
5x Sedeč položaj ob steni 20 sec

Naslov
Reebok CrossFit Ljubljana, Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta