Vsem, ki skrbimo za strokovnost dela v Cross Smo fit centru za funkcionalno vadbo je zelo pomembno, da so treningi čim bolj raznovrstni in zanimivi. Zavedamo se namreč, da monotonost marsikoga odvrne od redne vadbe v različnih športnih centrih. Ker pa je del našega programa povezan tudi s skrbjo za zdravo in čim bolj primerno prehrano naših članov, smo se v začetku februarja odločili in našim članom ponudili poseben paleo izziv. Cilj izziva je bil osvestiti udeležence o pomembnosti kombinacije pravilne prehrane in vadbe, ki jo pri nas izvajajo, obenem pa preveriti tudi njihovo moč volje in vztrajnosti.

Rezultati, tako tisi, ki so bili vidni že na oko ter tisti ob izvajanju vadbenih elementov, so se ves čas izboljševali. Sam cilj izziva ni bil, da se odpovemo najljubši hrani, temveč da, kljub pomankanju časa jemo bolj zdravo in kvalitetno hrano ter se zavedamo kaj zaužijemo, saj pravilna prehrana v veliki meri vpliva tako na bolšje splošno počutje, kot na športne dosežke.
Trenerji smo med udeleženci izziva iz dneva v dan opažali ter spremljali kako se izboljšuje njihova psihična in fizična pripravljenost. Da so vztrajali do konca in sledili našim navodilom, bi se radi zahvalili vsem sodelujočim, saj nam brez njihovega truda in pozitivne energije ne bi uspelo. Ker je eden ciljev našega dela ustvarjati pogoje za krepitev timskega duha in prijateljstva, smo z užitkom spremlali neverjetno tovarištvo, bodrenje, pomoč vseh sodelujočih, pa tudi ostalih članov centra. Sodelujoči so pokazali neverjetno moč ter dokazali, da je možno dan za dnem spreminjati svoje navade ter dvigati meje svojih sposobnosti.

Se vidimo na treningu!

Naslov
Reebok CrossFit Ljubljana, Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta
info@reebokcrossfitljubljana.si
T: +386 70 658 112
E: info@reebokcrossfitljubljana.si
Šmartinska c. 106
1000 Ljubljana, Slovenija (EU)