Kaj je Boot Camp?

V Reebok CrossFit Ljubljana razumemo, da imate različni posamezniki različne cilje in želje, zato poleg vadbe CrossFit ponujamo tudi Boot Camp.

Slednji je odličen način, kako pridobiti kondicijo in postati bolj fit. Vadba temelji predvsem na obvladovanju lastne teže in vadbi z manjšimi dodatnimi obremenitvami.
Elementi vadbe Boot Camp so med drugim počepi, trebušnjaki, poskoki s kolebnico, veslanje, tek, nihanje z utežjo kettlebell, sklece, vojaški poskoki (burpees) … Treningi tehnično niso zelo zahtevni, zato je elemente Boot Campa mogoče hitro usvojiti. Vsak trening je zanimiv in drugačen, zato se vadbe ne boste naveličali.

Skupine so omejene na 15 udeležencev.

Prijavi se še danes in naredi nekaj zase!

Nikar ne odlašaj in se s klikom na spodnji gumb prijavi na uvodno vadbo!

Boot Camp športnik meseca septembra 2019

Urban Jurca

Če bi imel RCL ekipo, ki bi se udeleževala X-gamesov, bi bil Urban zagotovo kapetan ekipe 😀 Border, kajter, wejker, downhill kolesar (downhill je za 10ko, uphill pa bo moral še malo potrenirat :D) toliko je stvari, da Urban potrebuje res dober plan, da skoordinira vse svoje aktivnosti. Obožuje tudi supanje, kjer se odklopi in odmisli vse okoli sebe. Je neoklicani RCL Sup prvak, saj je že objavljeno tekmo, prestavil za nedoločen čas 🙂 Aktivno sodeluje na vseh eventih RCLja, ki se odvijajo v naravi, motijo ga le zgodnje ure začetka in potem vsi kar nekaj časa poslušamo njegovo neprestano jamranje 😀 Urban je diplomiral leta 2014 na FRIju, kar pomeni da zna pisati jezik, ki je za večino smrtnikov nerazumljiv, prav tako in še manj razumljiv nam je tudi jezik, ki ga po jutranjih treningih govorijo Boot Camp kolegi, ki izhajajo iz istega ceha. 🙂
Poleg adrenalinskih izzivov je Urban aktiven tudi na ostalih področjih, saj rad pleše salso in ve kako pravilno zavrteti dekle, kar kaže na to, da ima tudi nežno plat. V prijateljskem krogu je poznan tudi kot pravi žar/steak mojster in ni ga potrebno prevečkrat prositi, da zakuri svoj žar in uživa s prijatelji ob dobrem obroku in craft pivu. In ne, nismo še končali, saj Urban igra tudi v bandu In between, kjer je zadolžen za kitaro. Ja če se sprašujete ali pišemo samo o eni osebi je odgovor pritrdilen, kaj…… je pač hiperaktivec 😀 Letošnjega julija je obrnil novo poglavje, saj je dvojko zamenjal s trojko, ki jo bo kmalu na žurki tudi dobro proslavil. Leta pa se mu na treningih prav nič ne poznajo, saj Urban vedno med prvimi, ki zaključi WOD in tistimi, ki se vedno ženejo korak dlje, pa naj bo to z večjo težo ali učenjem novih tehnik in elementov.
Da obožuje izzive pa kaže tudi to, da je s sodelavcem stavil kdo izgubi več kilogramov do konca januarja :O in tudi nas prav zanima razplet te zgodbe.

Urban, čestitamo za naziv športnika meseca.

primeri vadb

Boot Camp

80x Izpadni koraki (Lunges)
70x Poskoki s kolebnico (Single-Unders)
60x Počepi (Squats)
50x Kalorije na kolesu (Bike Calories)

40x Nihaji z girjo (Kettlebell Swings)
30x Poskoki na zabojnik (Box Jumps)
20x Vojaški skleci (Burpees)
10x Dvigi telesa ali TRX pritegi (Pull-Ups or TRX)

* zaključi vse zapisane vaje v najkrajšem možnem času

15-20x Met žoge v steno (Wall Ball)
12-15x Kalorije na veslaču (Row Calories)
12-15x Trebušnjaki (Abs)

10-12x Počepi (Squats)
8-12x Skleci (Push-Ups)
1 min Počitek (Rest)

EMOM = ponavljaš vsako minuto do konca ponovitev (Every minute, on the minute)
* ko dosežeš število ponovitev določene vaje, preostanek časa do polne minute počivaš
* vsako polno minuto zamenjaš postajo

10x Mrtvi dvig z girjo (Kettlebell Deadlift)
10x Nalog in sunek z utežjo (Dumbbell Clean and Jerk)
1x Krog teka (Lap Run)

AMRAP (As Many Rounds As Possible) = čim večje število krogov in ponovitev v dani minutaži

5x Ruski twist (Russian Twist) 20 sec
5x Ladjica 20 sec
5x Trebušnjaki (Abs) 20 sec
5x Držanje deske (Plank) 20 sec

5x Gorski plezalec 20 sec
5x Turški dvigi 20 sec
5x Kolebnica 20 sec
5x Sedeč položaj ob steni 20 sec

Naslov
Reebok CrossFit Ljubljana, Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta